Piirin tiedote "Virkistävää kesää"

5.7.2019

Piirin tiedote 3 / 2019 (5.7.2019) tiedote on piirin sivujen jäsenhuoneessa liitteineen luettavissa

Useimpien yhdistysten toiminta alkaa normalisoitua vasta syyskuun puolessa välissä, mutta jo ennen sitä pitää valmistautua muutamaan asiaan.

Jo elokuussa ovat ulkoboccian joukkuemestaruuskilpailut Martinlaaksossa ja avoimet laituripilkkikilpailut Nummelassa. Näihin ilmoittautuminen on paikanpäällä. Piirin hallitus kokoontuu Käpylään elokuun viimeisenä perjantaina 30.8.

Syyskuun toiminnan aloittaa matkanvetäjien koulutus ja keskustelutilaisuus Käpylässä jonka koulutuksen ja tarjoilun piiri tarjoaa jäsenilleen maksutta. Heti seuraavalla viikolla on sitten virkistyspäivä Kiljavanrannassa.

Lokakuussa torstaina 17.10. on meillä toimihenkilöpäivä Käpylässä ja huomatkaa, että Neljän piirin konsertti Lappeenrannassa on nyt lauantaina 19.10. (oli aikaisemmin ilmoitettu sunnuntaiksi). Konserttiin ilmoittautumiset perjantaihin 27.9. mennessä Marja-Liisa Nykäselle. Seuraavalla viikolla on Rajaniemessä yritysjohdon kurssi.

Marraskuussa perjantaina 15.11. on pariboccian piirinmestaruuskilpailut Porvoossa ja lopuksi EKL:n Hyvän tuulen risteily Tukholmaan 26 – 28.11. Matkajärjestelyistä vastaa Matkapojat Oy ja yhdistykset ovat yhteydessä suoraan Matkapoikiin.

Tiedote liitteineen on luettavissa piirin nettisivujen jäsenhuoneessa

Täydentävää tietoa piirin kotisivuilla http://uusimaa.elakkeensaajat.fi