Piirin syyskokous 27.11.2020 + jatkokokous 10.2 - 12.2.2021

16.2.2021

Kokous jouduttiin koronarajoitusten takia pitämään poikkeuksellisesti kahdessa osassa.

Piirin syyskokous aloitettiin perjantaina 27.11.2020 klo 12

Piirin puheenjohtaja Seppo Fahlström avasi kokouksen poikkeuksellisissa olosuhteissa koronarajoitusten ollessa voimassa.

Kokoukseen oli ilmoittautunut 32 piirikokousedustajaa. Paikalla Käpylässä olivat piirikokousedustajat Matti Hellsten, Jussi Särkelä, Toivo Hämäläinen ja Arvi Herttua sekä piirin puheenjohtaja Seppo Fahlström ja piirin sihteeri Marja Leppänen.

Kokouksen järjestäytymisessä kokouksen puheenjohtajaksi valittiin Matti Hellsten. sihteeriksi Marja Leppänen, pöytäkirjan tarkastajiksi Toivo Hämäläinen ja Arvi Herttua. Näiden valintojen jälkeen päätettiin kokous keskeyttää, mutta annettiin hallitukselle valtuudet kutsua syyspiirikokouksen jatkokokouksen koolle välittömästi, kun koronaepidemiasta johtuvat määräykset sen sallivat.

Jatkokokous pidettiin sähköpostikokouksena 10.2. – 12.2.2021

Sähköpostikokoukseen kirjallisesti vastasi ja osallistui 28 varsinaista piirikokousedustajaa.

Todettiin, että jäsenmaksua vuodelta 2020 ei peritä. Vuoden 2021 jäsenmaksuksi päätettiin 1,50 €/ yhdistyksen henkilöjäsen.

Toimihenkilöille ei makseta palkkioita ja toimeksi saadun tehtävän hoitamiseen perustuvat kulukorvaukset maksetaan kuluista tehtyä selvitystä vastaan. Piirin hallituksen ja toimihenkilöiden matkakulut korvataan julkisen liikenteen taksan mukaan. Oman auton käytöstä korvataan 0,30 €/km.

Piirin puheenjohtajaksi valittiin Seppo Fahlström Järvenpään yhdistyksestä.

Piirin hallitukseen valittiin alueiden esitysten mukaiset 12 jäsentä ja heille henkilökohtaiset varajäsenet.

Toiminnantarkastajiksi valittiin Liisa Rantasaari ja Anja Lukjanov ja varatoiminnantarkastajiksi Toivo Kavander ja Visa Tammi.

Esitetyt vuoden 2021 toimintasuunnitelma ja talousarvio hyväksyttiin.


Piirin hallitus pitää järjestäytymiskokouksen perjantaina 19.2.2021