Piirin puheenjohtajan viesti vuodenvaihteeseen

29.11.2020


Pidetään toisistamme huolta.

Joulu on kohta ovella ja elämme edelleen poikkeusoloissa pandemiatilanteen vuoksi.

Piirimme syyskokous onnistuttiin aloittamaan sääntöjemme mukaisesti ennen marraskuun loppua. Kokouksen puheenjohtaja Matti Hellsten lopetti kokouksen alkutoimien jälkeen, jatkokokous pidetään ensi vuoden alkupuolella, mikäli pandemia tilanne sen mahdollistaa.

Piirimme hallitus jatkaa nykyisellä kokoonpanolla, kunnes jatkokokous pystytään pitämään ja uusi hallitus vuodelle 2021 voidaan valita. Toimintamme on loppuvuoden ajaksi keskeytynyt viranomaismääräyksien mukaisesti.

Määräykset ovat näillä tiedoin voimassa 20.12 saakka ja silloin olemme niin lähellä joulua ja vuoden vaihdetta, jolloin yhdistykset ovat jo muutenkin siirtyneet pyhien viettoon.

Toivokaamme, että rokotukset virusta vastaan päästään aloittamaan alkuvuodesta ja sen ansiosta pandemiatilanne maassamme helpottuu.

Siihen asti meidän kaikkien täytyy toimia annettujen ohjeiden ja määräysten mukaisesti, jotta tartunnat pysyisivät maltillisina.

Toivotan kaikille rauhallista joulua ja hyvää uuttavuotta.

Pidetään toisistamme huolta, varsinkin heistä jotka asuvat yhden hengen talouksissa, heillä on suurin vaara joutua asemaan jolla on suuri vaikutus heidän fyysiseen ja henkiseen toimintakykyynsä.

Piirin hallituksen puolesta

Seppo Fahlström

Liitteet

  • t4.pdf (82 kB)
    Tiedote 4 /2020